SUMISURA WALL

Távol a sablonos megoldásoktól – a SUMISURA WALL egyet jelent a sajátos technikával, egyedi elképzelés mentén készített kreatív falfestéssel. A sosem nyugvó alkotás iránti vágy nyomán létrejött nem mindennapi és olykor egészen meghökkentő alkotások mondhatni, exkluzív megjelenéssel ruházzák fel az enteriőrt. A SUMISURA márka megálmodójának – Szebellédy-Samu Judit – keze munkáját dicsérő falak népszerűsége a folyamatos megújulásra való törekvésben, a megunhatatlanul izgalmas ábrázolásban, illetve a színek és textúrák jellegzetes találkozásában gyökerezik. Adj stílust otthonodnak, ha csak egy különleges falat szeretnél, az legyen SUMISURA!

SUMISURA WALL
SUMISURA WALL

Hogyan készül – Minden egyes SUMISURA fal elkészítését megelőz egy alapos személyes egyeztetési folyamat, amelynek során feltérképezésre kerül a megrendelő egyedi elképzelése, az enteriőr stílusa és a festésre váró fal méretei. A konzultációt követi az alkotás, amelynek időpontját már az árajánlat elfogadását követően a megrendelővel közösen meghatározunk.

Mennyi idő – Az elkészítés ideje függ a fal méretétől és az elképzelés bonyolultságától, de a száradási idő miatt minden esetben minimum 2 alkalmat vesz igénybe.

Tippek a felkészült kapcsolatfelvételhez – Böngészd végig a REFERENCIA menüpontban található SUMISURA alkotásokat és mentsd el azokat a fotókat, amelyek részben vagy teljes egészében közel állnak elképzeléseidhez. Bár nincs két egyforma fal, egyedisége éppen a különbözőségben rejlik, azonban tökéletes kiindulási alap lehet, hogy Judit megismerkedjen és ráérezzen arra mit is szeretnél valójában. Hasznos lehet, hogyha vannak fotóid az enteriőrről, ahová SUMISURA falat szeretnél vagy néhány inspirációs kép, amely tükrözi azt a stílust, amely leendő otthonodat jellemzi. Amennyiben egy ilyen “gondolatébresztő albummal” jelentkezel, az nagyban segíti a gördülékeny, gyors kommunikációt és a személyre szabott segítséget.

Mikor vedd fel a kapcsolatot – Minél hamarabb, annál jobb, de mindenképp számolj azzal, hogy a megnövekedett megrendelések miatt 4-8 hét a várakozási idő.

Érdeklődés esetén írj emailt vagy telefonálj – közvetlenül Szebellédy-Samu Judit a SUMISURA márka megálmodója segít minden felmerülő kérdésedben! Az elérhetőségeket megtalálod ide kattintva!

error: Védett tartalom!