SUMISURA INTERIOR

Szakértelemmel tervezve – A SUMISURA INTERIOR szolgáltatás során Szebellédy-Samu Judit – a SUMISURA márka megálmodója – célzottan befektetőknek és felsőkategóriás ingatlan tulajdonosoknak segít az elképzeléseikkel tökéletes harmóniában álló enteriőr(ök) tervezésében. Az együttműködés közös célja minden esetben olyan otthon megalkotása, amely biztosítja a teljesség érzéséhez elengedhetetlen kényelmet, praktikumot és designélményt. A megbízás jellemzően fotórealisztikus látványtervek és a betervezett termékeket tartalmazó konszignációs lista átadására korlátozódik, azonban egyéni igény esetén lehetőség van minden egyéb tervdokumentáció megrendelésére is. Bízd magad szakértő kezekre és tapasztald meg, hogy milyen személyre szabott, exkluzív otthon születhet rendkívüli odafigyeléssel megtervezett lakásokból, házakból!

SUMISURA INTERIOR
SUMISURA INTERIOR

Tervezés menete  – Az enteriőrtervezési szolgáltatás első lépése minden esetben egy személyes találkozó, egy úgynevezett stíluskonzultáció, melynek keretében részletekbe menően egyeztetjük az ügyfél elképzeléseit és közösen meghatározzuk a határidőt. A megbeszélést követően elkészül az árajánlat, melynek elfogadása után kezdetét veszi a tervezés. Fontos, hogy a tervezés “zárt ajtók mögött” történik, ami csupán annyit jelent, hogy félkész terveket, munkaközi állapotokat szemléltető látványok nem kerülnek átadásra, a tervezési folyamatba nincs betekintés! Ezen a ponton gyakran felmerül a “Miért?” kérdés, a válasz egyszerű, az elmúlt években szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy a félkész megoldások látványa elbizonytalanítja a megrendelőt!

Mennyi idő – Az elkészítés ideje függ az ingatlan méretétől és az elképzelés bonyolultságától, de viszonyítás alapként szolgálhat, hogy egy kb. 50 nm-es otthon esetén a megrendeléstől számítva 3-4 hét múlva általában átadásra kerülnek a kész látványtervek és a komplett konszignációs lista.

Mikor vedd fel a kapcsolatot – Minél hamarabb, annál jobb, de már az építkezés/felújítás megkezdése előtt ajánlott, hogy a szakemberek a terveknek megfelelően tudják majd kialakítani az otthont az első perctől kezdve!

Tippek a hatékony személyes egyeztetéshez – Az első és legfontosabb az alaprajz, a személyes találkozóra minden esetben hozd magaddal a tervezésre váró ingatlan alaprajzát. Ezen kívül csupán rád és az ötleteidre van szükség, hasznos lehet, hogyha gyűjtesz inspirációs képeket, amelyek tükrözik azt a stílust, amely közel áll hozzád, az elképzeléseidhez!

Érdeklődés esetén írj emailt vagy telefonálj – közvetlenül Szebellédy-Samu Judit a SUMISURA márka megálmodója segít minden felmerülő kérdésedben! Az elérhetőségeket megtalálod ide kattintva!

error: Védett tartalom!