Kapcsolatfelvétel

Szebellédy-Samu Judit

06/30 901-3949
[email protected]

Bemutatóterem – Sumisura dizájn és enteriőr

Május közepén nyílik bemutatótermem, melyben megmutatom és hozzáférhetővé teszem a saját tervezéseimet. Kipróbálható, megtekinthető minden, amit tervezek, készítek vagy készíttettek.Inspiráló ötletek, egyedi készítésű tárgyak, enteriőrök várnak minden kedves...

bővebben

Világító faldekoráció

Ebben a bejegyzésben olyan munkáink között válogattunk, ahol az egyedi motívumokat használatát ötvöztük bevilágításra szolgáló funkcióval. Ezek a világító dekorációk, lehetnek funkcionális bútordarabok és kiegészítők is mintpéldául tükrök.

bővebben

Saját egyedi bútor

Ha érezted már úgy a bútoráruházakat járva, lakberendezési webshopokat böngészve, hogy tulajdonképpen megtaláltad, amit kerestél, de mégsem teljesen, mert vagy a méret, az alapanyag, vagy a textília mintázata, színe nem stimmelt, akkor ez a lehetőség NEKED SZÓL!...

bővebben

Kreatív falfestés

A speciális technikával készített kreatív falak minden enteriőrt egyedivé varázsolnak és különleges, utánozhatatlan hangulattal ruházzák fel otthonodat.

bővebben

Ahol a stílus kezdődik: Sumisura

Szebellédy-Samu Judit – Sumisura „Nagyon sok tárgyat, festményt, berendezést én magam tervezek és készítek vagy gyártatok le, ezek egyediek, az adott ház hangulatához, stílusához igazodnak…”

bővebben

Egyedileg tervezett, 3D falak

A 3D falat az évek során számos projektembe beépítettem. Nagyon látványos és nagy előnye, hogy rugalmasan tervezhető, az adott lakás adottságaihoz maximálisan adaptálható.

bővebben

LoveYoga

Egyik kedvenc megbízásom a LoveYoga óbudai stúdiójának tervezése, melynél alapkövetelmény volt a keleties hangulat megidézése anélkül, hogy „ráülne” a termekre.

bővebben

Modern konyha

„Legyen otthonos és elegáns” – Ez lehetne a mottója ennek a projektnek, ami ugyan eredetileg nem pályázati céllal készült, mégis egy hazai lakberendezési magazin közönségdíját nyertem el vele.

bővebben

Pin It on Pinterest

Share This