SPRING FLOWER

 Görgess tovább a különféle design változatokért!

Description

DESIGN VÁLTOZATOK

Gyártási információ – A SUMISURA SKIN tapéta kollekció minden egyes tagja személyre szabható a színek megváltoztatásával és a fő motívumok helyzetének mozgatásával, alkalmazkodva az érintett falszakasz és az enteriőr adottságaihoz, illetve elképzeléseidhez.

Hogyan készül – A design tapéták egyedi méretben kerülnek előállításra, minden esetben készül egy falnézet, amely ábrázolja, hogyan mutat majd a megrendelt design tapéta az adott falon. A gyártás az igények egyeztetését követően és a falnézet elfogadása után kezdődik meg!

Alapanyag információk  – A design tapéták kiválasztásakor a mintázat és a megjelenés csupán az első lépés, ezt követi az alapanyag kiválasztás. Összesen 7 alapanyag áll rendelkezésre, hogy biztosan megtaláld azt, amely tökéletesen passzol az elképzeléseidhez. Az alábbi dokumentumokban részletes információt kaphatsz a különféle alapanyagok sajátosságairól. Igény esetén egy személyes találkozás alkalmával megnézheted, megtapinthatod az alapanyagokat, de akár postai úton is szívesen eljuttatjuk részedre a mintákat, hogy otthonod kényelmében választhasd ki a számodra legmegfelelőbb típust.

Felhelyezési segédletek  – A tökéletes végeredmény, megfelelő előkészítést és pontos precíz munkát igényel. Az alábbi útmutatás segítségedre lehet, hogy SUMISURA tapétád hibátlanul pompázhasson otthonodban.
  • Fal előkészítése
  • Tapéta applikációs segédlet
  • Hard Wall tapéta applikációs segédlet
A SUMISURA tapéták gyártásában és Szebellédy-Samu Judit tervező ötleteinek megvalósításában partnerünk a LIFE&WALL márka!

Érdeklődés esetén írj emailt vagy telefonálj – közvetlenül Szebellédy-Samu Judit a SUMISURA márka megálmodója segít minden felmerülő kérdésedben! Az elérhetőségeket megtalálod ide kattintva!

error: Védett tartalom!