MONOCHROME BAROQUE

A MONOCHROME BAROQUE design tapéták gazdagon díszített mintázatukkal leheletnyi klasszikusságot lopnak az enteriőrbe, miközben visszafogott eleganciával és finom romantikával töltik meg azt. Engedd, hogy átlépjék otthonod küszöbét ezek az előkelőséget sugárzó tapéták és tekints reájuk úgy, mint egy alkotásra, amelyet a múlt szépsége ihletett.Görgess tovább a különféle design változatokért!

Description

DESIGN VÁLTOZATOK

Gyártási információ – A SUMISURA SKIN tapéta kollekció minden egyes tagja személyre szabható a színek megváltoztatásával és a fő motívumok helyzetének mozgatásával, alkalmazkodva az érintett falszakasz és az enteriőr adottságaihoz, illetve elképzeléseidhez.

Hogyan készül – A design tapéták egyedi méretben kerülnek előállításra, minden esetben készül egy falnézet, amely ábrázolja, hogyan mutat majd a megrendelt design tapéta az adott falon. A gyártás az igények egyeztetését követően és a falnézet elfogadása után kezdődik meg!

Alapanyag információk  – A design tapéták kiválasztásakor a mintázat és a megjelenés csupán az első lépés, ezt követi az alapanyag kiválasztás. Összesen 7 alapanyag áll rendelkezésre, hogy biztosan megtaláld azt, amely tökéletesen passzol az elképzeléseidhez. Az alábbi dokumentumokban részletes információt kaphatsz a különféle alapanyagok sajátosságairól. Igény esetén egy személyes találkozás alkalmával megnézheted, megtapinthatod az alapanyagokat, de akár postai úton is szívesen eljuttatjuk részedre a mintákat, hogy otthonod kényelmében választhasd ki a számodra legmegfelelőbb típust.

Felhelyezési segédletek  – A tökéletes végeredmény, megfelelő előkészítést és pontos precíz munkát igényel. Az alábbi útmutatás segítségedre lehet, hogy SUMISURA tapétád hibátlanul pompázhasson otthonodban.
  • Fal előkészítése
  • Tapéta applikációs segédlet
  • Hard Wall tapéta applikációs segédlet
A SUMISURA tapéták gyártásában és Szebellédy-Samu Judit tervező ötleteinek megvalósításában partnerünk a LIFE&WALL márka!

Érdeklődés esetén írj emailt vagy telefonálj – közvetlenül Szebellédy-Samu Judit a SUMISURA márka megálmodója segít minden felmerülő kérdésedben! Az elérhetőségeket megtalálod ide kattintva!

error: Védett tartalom!