Bemutatóterem megnyitó előtt

2. rész

Interaktív megnyitó, egyedi bútorok és falak, Sumisura dizájn, kellemes zene és remek társaság vár minden kedves érdeklődőt 2018. május 25-én pénteken.

A Sumisura bemutatóterem falai közt festés, kopácsolás, fúrás-faragás zajlott az elmúlt hetekben. Ha volt már részed lakásfelújításban, akkor tudod mivel jár mindez. Beszerezni mindent, jönni-menni és közben alkotni, hogy amikor Te, kedves vendég megérkezel, megérezd, megtapasztald, átéld a nem-hétköznapi, nem-tucat berendezési tárgyak, falak, színek, fények nyújtotta élményt.
Terveim szerint mindenből lesz itt mintadarab, amit értékesnek tartok és felhasználok a tervezések során, hogy életnagyságban is láthasd, megfoghasd és eldönthesd, akarnál-e ilyesmit viszontlátni az otthonodban, üzletedben.

3D hatású fal

A 3D mintafalakon merészebb színeket is alkalmazok. Nagyon szeretem ezeket az élettel és pozitív energiával teli színeket, a türkizt, a pinket, és szívesen játszok a metálos fényű festékekkel is, melyek igazán különlegessé varázsolják az enteriőrt. Ezektől a legtöbben ódzkodnak, amíg nem látják élőben, akkor viszont általában első látásra beleszeretnek és azt akarják az otthonukba. Azonnal.

Ne tévesszen meg senkit, ez a burkolat nem fából van! Igaz, olyan élethű, mintha faparketta lenne, de ez bizony kő. 🙂

A virtuális valóság megérkezett a lakberendezésbe is! Ezzel a technikával már a tervezés folyamatában, minden kockázat nélkül meg tudom mutatni a megrendelőknek, hogy különböző színekkel, anyagokkal, a textúrák, minták variálásával mennyire más hatást lehet elérni. Legyünk hát bátrak és bevállalósak! Játsszunk a színekkel és a formákkal, a variációk száma ugyanis szinte végtelen.

Regisztráció

Bemutatótermem megnyitójára itt tudsz regisztrálni. Adataidat harmadik fél részére nem adom ki, kizárólag a Sumisura eseményeiről kaphatsz értesítést.

  • Valós email címet adj meg kérlek, hogy biztosan megkapd a megnyitó meghívóját.
    Lehet, hogy több is igaz rád, de most válassz kérlek egyet, ami leginkább! 🙂

Pin It on Pinterest

Share This