Bemutatótermem - a kezdetek

1. rész

Május közepén nyílik bemutatótermem, melyben megmutatom és hozzáférhetővé teszem a saját tervezéseimet. Kipróbálható, megtekinthető minden, amit tervezek, készítek vagy készíttettek.Inspiráló ötletek, egyedi készítésű tárgyak, enteriőrök várnak minden kedves látogatót.

Regisztrálok a megnyitóra

Többéves lakberendezői munkám alatt, csak lassan ébredtem rá, hogy nem mindenki lát úgy egy teret, ahogy én. Ebből aztán néha adódtak nehéz pillanatok, hiszen hogy magyarázzam el azt, amit látni kell? És olyankor még egy tervrajz sem biztos, hogy elég meggyőző.

Amikor belépek egy helyiségbe, azonnal aktiválódik a tervező énem és térben kezdem el átrendezni a falakat, a bútorokat. A nagy egésztől, az átfogó koncepciótól haladok a kisebb egységek irányába, míg el nem érek a kiegészítőkig, amelyek nem kevésbé fontosak, hiszen azokkal érhető el a teljesség-hatás.

A lakberendező munkájának egyik legnehezebb része, hogy átadja azt a fejében létrejött víziót, amit aztán papírra vet. Sokszor éreztem azt, hogy ütőset alkottam, a megbízók szemében azonban nem láttam azt a fényt, amire vártam a tervek prezentálásakor.

Aztán rátaláltam a 3D tervezésre, amellyel teljesen élethűen reprezentálható a valóság. De még ezt sem láttam elég meggyőzőnek, ezért kezdtem bele saját bemutatótermem kialakításába, amely – ha minden jól alakul-, május közepétől várja a lelkes érdeklődőket.

S hogy miért tartom fontosnak ezt a bemutatótermet? Mert végre meg is mutathatom, teljes valójában a terveimet. Kész enteriőröket kínálok, amelyekben minden megfogható, kipróbálható. Inspirációt adok, ötleteket, hogy mi mivel alkot ütős párost. Egymás mellé rakhatók a különböző színek és textúrák. Élőben győződhetsz meg róla, hogy két stílus keverése mennyire izgalmas végeredményt adhat. Beleülhetsz az általam tervezett, saját gyártású fotelekbe, megnézheted, hogy egy öreg kanapé hogyan válik a nappali ékévé.

Nagy kedvenceim, a 3D-s falak többféle mintával, színnel, enteriőrbe építve tekinthetők meg. Az általam megálmodott kiegészítők, képek végre értelmet nyerhetnek. Mert önmagában az, amikor elmesélem, hogy növény- és virágfotókat fa rétegelt lemezre nyomatok úgy, hogy látszik a virág, a csodás, élő szín, ugyanakkor nem tűnik el a fa erezete, sokaknak hasonlóan hat, mintha egy szép mesét adnék elő. De a bemutatóteremben mindez megfogható valósággá válik!

A végeredmény persze általában engem igazol, még a projekt utolsó pillanatáig szkeptikusak arcán is látom a csalhatatlan jelét, hogy tetszik, amit látnak és még ők is bevallják, hogy bár nem gondolták volna, de ez fantasztikus lett.

A bemutatóteremmel a félelmet, a felesleges aggodalmat szeretném kiiktatni, ami csaknem a végeredmény megpillantásáig ott dolgozik a megbízókban, ugyanakkor azt is megmutatom, hogy érdemes a tömegtermékektől elfordulni és az EGYEDIT választani.

Szeretettel várlak bemutatótermemben! A nyitás pontos dátumáról hírt adok a honlapomon és a Facebook oldalamon is.

Regisztráció

Bemutatótermem megnyitójára itt tudsz regisztrálni. Adataidat harmadik fél részére nem adom ki, kizárólag a Sumisura eseményeiről kaphatsz értesítést.

  • Valós email címet adj meg kérlek, hogy biztosan megkapd a megnyitó meghívóját.
    Lehet, hogy több is igaz rád, de most válassz kérlek egyet, ami leginkább! 🙂

Galéria

Pin It on Pinterest

Share This