Világító faldekoráció

Egyedi tervezésű dekorvilágítások

Ebben a bejegyzésben olyan munkáink között válogattunk, ahol az egyedi motívumokat használatát ötvöztük bevilágításra szolgáló funkcióval. Ezek a világító dekorációk, lehetnek funkcionális bútordarabok és kiegészítők is mintpéldául tükrök.

Tapéta mintája a falon

A nappali tapétájának virágmintája adta az ihletet a világítótest megtervezéséhez, amely gipszkartonból és fából készült, lézervágással. A lámpatest különlegességét egyrészt többrétegűsége – így többdimenziós hatása- másrészt a világítóforrás rejtett elhelyezése adja. Ez utóbbinak köszönhetően a zsinórok, kábelek rejtve maradnak, a fény viszont a lézervágott minták résein át sejtelmesen átvilágít.

Minta a szekrénysoron

Ugyanaz a virágminta ihlette ezt a nappali szekrénysorba beépített vitrines szekrényt, mint a világítótestét és ugyanaz a többdimenziós rétegezettség jelenik meg itt is. A világítóforrás ebben az esetben a lézervágott virágminta mögött lett elhelyezve, csodásan kiemelve a finom virágmintát, ugyanakkor elrejtve a technikai részleteket.

Love jógastúdió

A Love jógastúdió két terme közül az egyik a női, a másik a férfi minőséget hívatott életre kelteni színei, szimbólumai és anyaghasználata által. A női terem szívét adó Hold mandala egyedileg gyártott, lézerrel vágott, rétegelt lemezből készült, a belsejébe pedig a jógázók mantrájának gipszkartonból gyártott jele, az „ohm” került. A Nap, a férfiasság szimbóluma, melynek mandalája a másik terem vezérmotívuma és hasonló technikával készült, mint a Hold mandala.

3D kreatív fal

A keleties stílusú családi ház nappalijának ékévé vált ez a saját fejlesztésű technikával készített egyedi, 3D fal és a keleties hangulatot árasztó, beépített világítású gipszkarton polcrendszer.

Pin It on Pinterest

Share This