Kreatív falfestés - egyedi 3D kivitel

„Egész jó móka megvalósítani a lehetetlent!” – Walt Disney

A speciális technikával készített kreatív falak minden enteriőrt egyedivé varázsolnak és különleges, utánozhatatlan hangulattal ruházzák fel otthonodat. A formák, a színek és a megvilágítás játéka igazán különleges harmóniát idéznek elő üzletben, stúdióban, lakásban egyaránt.

A henger

A kreatív falak ezzel a speciális festőhengerrel készülnek. Te választhatod ki kedvenc mintádat és színedet, amely alapján egyedi hengert gyártunk. Többféle festési eljárással dolgozunk, az egészen egyszerűtől a rusztikus dombor technikáig.

Te döntöd el, melyiket szeretnéd, de persze segítünk kiválasztani az otthonodhoz leginkább illő változatot. Még látványosabb hatást érhetünk el, ha a kiválasztott minta megjelenik a textileken és egy-egy bútordarabon is. Szerencsére már erre is létezik megoldás és az összhatás valóban lenyűgöző.

2. Dombor variáció

Speciális technikával készül ez a 3D hatású fal, amely az enteriőr stílusához illeszkedő színt és mintázatot kap. Nagyon látványos design elem.

4. Speciális fényezés

Ezzel a technikával garantált a glamour-hatás: a „dombornyomott”, színes fal pluszban még bronzos, arany, ezüst vagy rosegold fényt kap. Mindez még látványosabbá tehető speciális világítással, fény-effektekkel.

1. Síkfestés

Síkfestés esetén sima, festett falfelületre visszük fel speciális festőhengerrel a kiválasztott motívumot. A minta akár teljesen egyedi is lehet, a lehetőségeknek szinte csak a képzelet szab határt.

3. Rusztikus dombor variáció

A dombor variáció továbbfejlesztett változata, látványban és egyediségben igazi kuriózum. Az extrém hatást plusz színekkel, árnyékolással és antikolással érjük el.

Választható mintáink közül:

Egyedi bútorgyártás

A motívum visszaköszön

Ha megvan a koncepció, de nem találunk hozzá megfelelő bútorokat, a gyártás lehet a megoldás. Kifinomultságot, harmóniát sugároz, ha egy vezérmotívum ismétlődik a különféle felületeken: festőhengerrel nyomott, lézerrel vágott szimbólumok 3D-ben a falon, a textíliákon és ugyanaz a motívum a bútor fa lemezéből kivágva, esetleg meg is világítva.

Pin It on Pinterest

Share This